Voortreffelijk lunchen Delft binnenstad!

Heeft u zin om voortreffelijk te lunchen Delft? Heeft u zin om zich lekker en comfortabel te ontspannen op een sfeervol terras, op een herfst middag in de historie rijke binnen stad van Delft? Dan is te garanderen dat u zich welkom en goed up uw plek voelt bij het Belgisch biercafé Belvédère!

Hier bieden zij u een groot, verwarmd en mooi terras met uitzicht op de oude binnenstad. U kunt hier zowel een warme als een koude lunch nuttigen zodat u lekker tot rust kan komen en met een gevulde maag uw dag kunt voortzetten.

Keuze mogelijkheden

Belvédère biedt een uitgebreide lunchkaart aan met keuze uit koude en warme broodjes, kroketten, croque’s, soep, uitsmijters, sandwiches of een warm lunch gerecht. Deze lunches zijn beschikbaar in vegetarische, vlees en vis vorm zodat zij voor iedereen wat te bieden hebben voor tijdens het lunchen Delft.

Ook is er mogelijkheid rustig te genieten van een lekker bakje koffie met bijvoorbeeld een Luikse wafel met poedersuiker of een puntje van de voortreffelijk huisgemaakte appeltaart met slagroom.

Zo kunt u na een ochtend shoppen tot rust komen en bijkomen voor u verder gaat.

Over het Belgisch biercafé Belvédère

Het café is gelegen op de hoek aan de Beestenmarkt en de Burgwal. Dit stukje Delft brengt een stukje historie met zich mee zoals de Maria van Jessekerk. Voor het een plein omgeven met horecagelegenheden werd heeft er zich veel afgespeeld op deze locatie. Deze geschiedenis rijkt zich tot de 15e eeuw. De Beestenmarkt is een plein van 3000 vierkante meter wat ontstond na de sloop van het ‘Minderbroederklooster’ waarna het plein gebruikt werd van 1595 tot 1972 voor de Delftse veemarkt. Tot 25 jaar geleden werd het plein nog gebruikt als parkeerplaats, voordat het een plein van de horecagelegenheden, voor onder anderen lunchen Delft, werd zoals het nu is.

Contact

Zoals u nu weet bevat de omgeving van het Belgisch biercafé Belvédère veel historie en is hier veel te zien. Dit alles kunt u ervaren tijdens een heerlijke lunchen Delft of een kopje koffie waarbij u veel herkenningspunten zult zien. Kom dus snel langs of neem contact op voor meer informatie, tot snel!