Waar is dat feestje? Bij De Pudding natuurlijk

Nou ja, eigenlijk bij ons, op een passende en sfeervolle locatie die je samen met ons geheel naar jouw wensen hebt ingericht. Samen met De Pudding zoek je namelijk een geschikte plek uit om jouw knalfuif volledig tot zijn recht te laten komen. Heb je een speciaal thema in gedachten, behoefte aan entertainment of andere specifieke wensen? Laat het ons gerust weten en we krijgen het voor elkaar! We geven je graag een uitgebreide indruk van onze vele mogelijkheden, zodat we samen snel de ideale locatie voor je feest uit kunnen kiezen.

Onze locaties

Zowel door hartje stad als in de gemeenten daarbuiten vind je via ons de mooiste plekken om uitbundig of juist ingetogen te vieren wat jij te vieren hebt. Afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt uitnodigen, kunnen wij je verschillende feestlocaties in Groningen voorleggen. De Puddingfabriek vlak achter het centraal station is onze thuisbasis; een prachtig en klassiek industrieel pand dat heel eenvoudig ingericht kan worden op basis van jouw voorkeuren. Bovendien is het voorzien van een ruim binnenplein voor het geval het weer meezit!

Ook in Eelde kun je terecht voor een zee aan ruimte in de Jetlounge, een heuse vliegtuighangar. Deze is geschikt voor bruiloften, festivals en natuurlijk markten. Kies je graag het ruime sop? Dan is het monumentale zeilschip Mars precies wat je zoekt!

Telefonisch en per e-mail kun je vrijblijvend meer informatie aanvragen. Uiteraard kun je ons ook meteen bellen voor een afspraak! Dankzij de jarenlange ervaring van De Pudding wordt jouw feest hoe dan ook een grandioos succes.